De raket van Kuifje

Zoek je naar raket kuifje? Je kan hem als Raket beeld kuifje nu in jouw woonkamer of mancave zetten. Op deze plekken is hij te koop!

De raket van Kuifje kennen we uit de Kuifje strip: “Raket naar de maand” en de strip: “Mannen op de maan”. De iconische rood-wit geblokte raket, staat bij vrijwel alle stripliefhebbers in het geheugen gegrift. Daarom is een raket beeld Kuifje kopen zo leuk. Logisch dat er meerdere aanbieders zijn. Maar waarop letten bij een raket Kuifje kopen en waar is deze te koop? 

Komen ze op de maan?

Het raket beeldje van Kuifje zal jou niet naar de maan gaan brengen, wel zal het een blikvanger zijn in jouw interieur. Als kuifje fan mag dit niet aan je collectie ontbreken. Maar, ook als je geen Kuifje fan bent, dan is deze raket gewoon een lust voor het oog. Benieuwd of de raket Kuifje en zijn vrienden naar de maan bracht? Lees het in de strip: Raket naar de maand. Maar, voor je dit stripboek koopt, onze tip: koop direct ook het stripboek: “Mannen op de maan”, dit is het spannende vervolg!

Raket kuifje op Bol.com kopen

Je kunt, als echte Nederlander, ook bij Bol.com de raket uit “Mannen op de maan” kopen. Dit Kuifje beeld is gemaakt door Moulinsart, het bedrijf dat de promotie van het werk van Hergé, de schrijver en tekenaar van Kuifje, voorzet. Via Bol.com kun je ook andere aanbieders vinden. Maar check altijd de echtheid en oplage.

Raket Kuifje

Raket kuifje kopen bij boutique.tintin.com

Je kunt een raket van Kuifje kopen van 60cm hoog. Dit beeld is gemaakt van kunsthars en in hoogglans afgewerkt. Hij komt met een certificaat van echtheid. Dit is belangrijk, want naast een prachtig decoratie object, kan dit zomaar een collectors item worden. Wanneer je hem als collectors item koopt, probeer er dan achter te komen wat de oplage is. Een mooiere afwerking en kleine, gelimiteerde oplage, stuwt de prijs omhoog. Let op: iets dat tot in de lengte der dagen nieuw te koopt is voor eenzelfde prijs, kan nooit meer waard worden dan die prijs.

Op Collectura de Kuifje raket kopen

Er zijn meerdere aanbieders van raket Kuifje uit de strip: raket naar de maan. Ook dit beeldje is van Moulinsart, maar doordat de voorraad niet altijd toereikend is, kan het handig zijn meerdere aanbieders in de gaten te houden. Nog een tip, de raket beeldjes zijn genummerd, wanneer je wilt weten welk nummer je krijgt, is het slim voor je bestelt, contact op te nemen.